Logo gemeentenieuwsonline.nl

Expositie schilderijen van Hanny Peters

WESTERVOORT - Vanaf 25 mei houdt stichting Kunstwerk Westervoort een prachtige expositie van Hanny Peters. De expositie wordt geopend op vrijdag 25 mei om 19.30 uur in Huize Vredenburg in Westervoort. De werken bezichtigen kan tot en met zondag 10 juni in Huize Vredenburg en Huis Ter West.

Haar 'lyrisch-abstracte' schilderijen zijn als een poëtische vertaling van haar gevoelens en invalshoeken in kleur. Dit lyrisch-abstracte werk wisselt zij af met realistische life-modelstudies in verf of brons en portretten (in opdracht), dit vergroot haar inspiratie waardoor alles voortdurend in beweging is.

Zij won de publieksprijs met lyrisch-abstract werk in Galerie De Gele Rijder - Arnhem bij de expositie 'De keuze is aan u' en in Galleria De'Marchi - Bolognia (Italië) bij de tentoonstelling 'Little Treasures'.

De expositie is te bezichtigen van 25 mei tot en met 10 juni in Huize Vredenburg, Klapstraat 112, en Huis ter West, Zuid-Parallelweg 3. Meer informartie staat op www.kunstwerkwestervoort.nl en www.hkwestervoort.nl.

Meer berichten