Logo gemeentenieuwsonline.nl
Beach Actief '81 (foto: Albert Kooistra)
Beach Actief '81 (foto: Albert Kooistra)

Inschrijven voor Beach, Ballen en Burgers

WESTERVOORT - Het alom bekende beachvolleybaltoernooi van volleybalvereniging Actief ’81 (dé recreatieve volleybalvereniging van Westervoort e.o.) komt er weer aan tijdens 'Westervoort in Beweging!' Het thema is: Beach, Ballen en Burgers.

Dit jaar zal dit evenement voor de 25e keer worden gehouden op zaterdag 18 en zondag 19 augustus bij het mooie natuurbad De Waaij in Westervoort. Zaterdagavond is er een barbecue waarvoor men zich kan inschrijven! Vanwege de 25e editie op zaterdagavond een 'happy hour' vanaf 17.30 tot 18.30 uur, waarna zestien 2:2 teams gaan spelen om de Actief 81 Beacht Trofee 2018.

De inschrijving voor dit gezellige evenement is van start gegaan. Deelname kan in diverse poules (recreatief en competitief) en op verschillende niveaus. "Wilt u dit niet missen: schrijf u dan in. Meer informatie en inschrijvingsmogelijkheid staan op www.actief81.nl/evenementen.

Hier vindt u ook informatie over de Beachclinics van Actief ’81 die vanaf 8 juni op vrijdagavond worden gegeven. U kunt zich ook dit jaar weer individueel inschrijven voor 7,50 euro. De organisatie brengt u dan in contact met elkaar zodat u samen een team kunt vormen. Het inschrijfgeld per team bedraagt 30,00 euro (4x4). Voor de zaterdagavond gelden andere voorwaarden. Heeft u nog vragen, dan kunt u ook bellen (na 19.00 uur) naar Erik Willemsen: 026 3115382. De inschrijving loopt tot 22 juni."

Meer berichten