Logo gemeentenieuwsonline.nl

Uniek concert met vier jeugdkoren in Duiven

DUIVEN - Op zaterdag 9 juni ontmoeten jeugdpopkoor Shake It! uit Duiven, jeugdkoor In Between en Kinderkoor Zang en Vriendschap uit Emst elkaar tijdens een uniek samenwerkingsconcert. Het concert start om 19.00 uur en vindt plaats in de Ogtent, Remigiusplein 9 in Duiven.

Shake It! bestaat uit twee jeugdkoren in de leeftijd van 11 - 14 jaar en 15 - 20 jaar en zingen eigentijdse meerstemmige popnummers uit de top 40. Iedere maandagavond wordt met dirigente Mirjam van Wijk hard gewerkt aan het instuderen van nieuw repertoire in de Ogtent in Duiven.

Deze jeugdpopkorenshow belooft een spetterend feestje te worden met mooie, groovy popnummers. Kaarten (inclusief koffie/thee/limo) zijn te bestellen via shakeitduiven@gmail.com of te koop bij café bij de Buren voor 5,50 euro per stuk. Kaarten die via het mailadres zijn besteld, kunnen op de avond zelf aan de kassa worden opgehaald. Op de avond zelf worden ook nog kaarten verkocht.

"Ben je tussen de 11 en 20 jaar, zing je graag met anderen en wil je graag meedoen met toekomstige optredens van Shake It!? Dan kan je altijd een keer komen kijken en meezingen. Er wordt van 19-20 en 20.15-21.30 uur gerepeteerd in zaal ‘bij opa’ in de Ogtent, Remigiusplein 9 in Duiven op maandagavond.

Meer berichten