Vrouwenkoor Colours

Loo Budget Concerten presenteert Vrouwenkoor Colours

LOO - Ook in 2018 worden in de kerk van Loo (gemeente Duiven) eens per maand op zondagmiddag ‘Loo Budget Concerten’ gehouden. Op 27 mei treedt het Vrouwenkoor Colours op.

Sinds 1997 bestaat Vrouwenkoor Colours, een enthousiast koor uit Westervoort. Colours bestaat uit 25 enthousiast zingende vrouwen uit Westervoort en omgeving. Zoals de naam al doet vermoeden is Colours veelzijdig en kleurrijk in repertoire en in presentatie.

Het repertoire bestaat uit popsongs, luisterliedjes en licht klassieke muziek. De vrouwen zingen 3-, 4- of 5-stemming, deels a capella en deels met pianobegeleiding. Zij treden op zonder bladmuziek, want naast uiteraard de klank, wordenj regie en uitstraling belangrijk gevonden. Dit alles doen wze onder de inspirerende leiding van Josette Brinkhof. Elly Nijntjes begeleidt hen op de piano. Meer informatie staat op www.vrouwenkoorcolours.nl of te verkrijgen via 06 52065944.

De aanvang van het concert is 15.00 uur, kerk open vanaf 14.30 uur. De entree inclusief een kopje koffie, thee, chocomel bedraagt 7,50 euro. Kaartverkoop voorafgaand aan het concert bij de kerk.Telefonisch reserveren via Peter Koopmans, 0316 261612 of maandag tussen10.00 en 12.30 uur bij het secretariaat van het kerk, 0316 263981.

reageer als eerste