Logo gemeentenieuwsonline.nl

Senioren Computersoos kan helpen

Bijna iedereen heeft tegenwoordig een computer, laptop, tablet of smartphone. De mogelijkheden zijn bijna onbegrensd maar dat heeft ook een keerzijde. Niet iedereen kan en wil van alles op de hoogte zijn en of blijven. Toch is het soms verstandig om voor bepaalde zaken hulp te hebben. Of het nu om updates wel of niet installeren gaat, of beveiliging, of “gewone dingen” zoals email of internet, of allerlei andere programma’s, de computersoos kan hierbij een helpende hand bieden.

Drie middagen per week zijn een aantal vrijwilligers aanwezig die graag willen helpen. Bovendien heerst er altijd een gezellige sfeer en niemand is te oud om iets te leren, als dat dan in een 1 op 1 situatie kan is dat mooi meegenomen. De meeste bezoekers brengen hun eigen laptop of tablet mee, wat het voordeel heeft dat alles wat geleerd of gedaan wordt gelijk kan worden opgeslagen.

Kunt u ook wel een beetje hulp gebruiken bij bovenstaande onderwerpen of andere vragen, de soos is elke maandag- dinsdag- en woensdagmiddag open van 13:30 tot 16:30 uur en wordt gehouden in het dienstencentrum van Caleidoz in De Hooge Bongert, De Hooge Bongert 3 te Zevenaar. De kosten zijn slechts 2 euro inclusief een kopje koffie of thee.

Kijk voor meer informatie ook even op de website: sooszevenaar.nl

Meer berichten