Logo gemeentenieuwsonline.nl
The Leisure Seeker (Foto: Filmhuis Zevenaar)
The Leisure Seeker (Foto: Filmhuis Zevenaar) (Foto: Filmhuis Zevenaar)

Programma Filmhuis Zevenaar

THE LEISURE SEEKER. Ja, je mag lachen met alzheimer. Ella en John hebben samen een prachtig leven gehad. Nu ze beiden ernstig ziek zijn, verlangen ze naar een laatste avontuur. Met hun oude camper, ‘The Leisure Seeker’, ontvluchten ze de benauwende bemoeienis van hun dokters en volwassen kinderen. Oscarwinnares Helen Mirren en Golden Globe-winnaar Donald Sutherland schitteren in deze romantische tragikomedie van de Italiaanse regisseur Paolo Virzi. Do 19/4, za 21/4 20:15u en zo 22/4, di 24/4 14:30u.

TRIO FLAVONIUS staat op ons podium met muziek uit verschillende stijlperiodes. Trio Flavonius bestaat uit Katinka Tiemersma, Renske van Gelder (mezzosopranen), en Jorrick Simmes (pianist). Ze hebben elkaar leren kennen op het Artez Conservatorium in Zwolle, waar ze studeren in hun derde jaar. Hun eerste optreden samen op een culturele zondag in Doesburg (oktober 2017) was een succes. Zo 22/4 11:00u.

LIEMERS COLLEGE FILM is het filmhuisproject waarbij leerlingen van het Liemers College zelf een film kiezen, de PR doen, de entreekassa bedienen, achter de bar staan en verantwoordelijk zijn voor de techniek. Zij draaien NENA. Nena is het coming of age-verhaal van de 16-jarige Nena, die verliefd wordt op de stoere Carlo. Zij leert waardevolle levenslessen over de liefde en over de relatie met haar vader. Hij is al jaren vanaf zijn nek verlamd en wil het liefst dood. Maar dat weet Nena niet. De regisseuse zal zelf aanwezig zijn bij de film, deze inleiden en vragen beantwoorden. Tijdens deze voorstelling wordt geen alcohol geschonken. Di 24/4 20:15u.

Meer informatie staat op www.filmhuiszevenaar.nl.

Meer berichten