Logo gemeentenieuwsonline.nl
Impressie van sportcomplex Mariëndaal. (beeld: Hurenkamp Architecten)
Impressie van sportcomplex Mariëndaal. (beeld: Hurenkamp Architecten) (Foto: Hurenkamp Architecten)

Angerlo Vooruit zet de schop in de grond

ANGERLO - Voetbalvereniging Angerlo Vooruit begint met de bouw van het nieuwe kleedkamercomplex. Op zaterdag 24 maart gaat de schop de grond in aan de Mariëndaalseweg. Vrijwilligers beginnen dan met het afgraven van de bouwplaats, met ondersteuning van loonbedrijven Derksen, Kriesels en Roest.

Afvoer van de vrijgekomen grond geschiedt via de achterkant van het complex. Vrachtwagens met zand slaan rechtsaf de Didamseweg op richting de Rivierweg. Lege vrachtwagens rijden via de Dorpsstraat weer terug. Dat betekent op deze dag van 7.00 tot ongeveer 14.30 uur extra (zwaar) verkeer door het dorp. Om alles in goede banen te leiden worden verkeersregelaars ingezet bij het voetbalveld.

Aannemer Hoornstra B.V. gaat het nieuwe kleedkamercomplex bouwen. Installateur Gotink is gekozen voor het installatiewerk. Op het bouwterrein is veel aandacht voor veiligheid, er worden bouwhekken om de bouwput geplaatst. Ook wordt een veilige routing uitgezet voor mensen die niets met de bouw te maken hebben. Hoornstra begint in de week van 16 april met de bouw van de nieuwe kleedkamers.

Waarom deze verbouwing? Het is 43 jaar geleden voetbalvereniging Angerlo Vooruit de poorten van Sportpark Mariëndaal opende. Anno 2018 is het complex toe aan een grondige opknapbeurt. De boel is verouderd en voldoet niet meer aan de eisen van de moderne tijd. Er ligt een prachtig plan voor de bouw van nieuwe kleedkamers en een verbouwing van de kantine, zodat de club nog jaren vooruit kan met een modern complex, dat voldoet aan de eisen van de moderne tijd.

Meer berichten