Logo gemeentenieuwsonline.nl
Rommelmarkt (foto: P. den Boer)
Rommelmarkt (foto: P. den Boer) (Foto: P. den Boer)

Rommelmarkt van De Griethtreejers

ZEVENAAR - Op zondag 29 april houdt KV De Griethtreejers een rommelmarkt. Voor deze rommelmarkt zoeken ze nog spullen die ze te koop kunnen aanbieden.

"Bent u thuis de zolder, schuur, garage, et cetera aan het opruimen, of weet u dat u nog wat bruikbare spullen heeft staan die door u niet meer worden gebruikt, dan zou De Griethtreejers het zeer op prijs stellen als u die spullen aan De Griethtreejers zou willen schenken. Tot en met zaterdag 28 april kunt u uw spullen elke zaterdag tussen 10.00 en 12.00 uur bij Hans en Gerda Kaal aan de Oude Doesburgseweg 30 inleveren. Bent u niet in de gelegenheid om uw spullen weg te brengen, dan kunnen ze ook bij u worden afgehaald. Neem dan contact op met Berna Gardien (0316 844057) om een afspraak te maken.

Heeft u zin om de rommelmarkt te bezoeken, dan heet carnavalsvereniging De Griethtreejers u alvast welkom op zondag 29 april van 11.00 tot 14.00 uur bij Party en Bowlingcentrum De Griethse Poort, Oude Doesburgseweg 24 in Zevenaar. De entree voor deze rommelmarkt bedraagt 1,50 euro." Meer info over carnavalsvereniging De Griethtreejers staat op www.degriethtreejers.nl.

Meer berichten