Logo gemeentenieuwsonline.nl

PIGEONS ON WHEELS SPELEN GEWELDIG 1e TOERNOOI IN EMMEN Pigeons on Wheels speelt geweldig toernooi

DUIVEN - Na een vroege start, 7:00 uur vertrek vanaf Triominos, waren de basketballers uit Duiven ruim op tijd voor hun eerste wedstrijden in Sporthal Angelslo Emmen. Pigeons On Wheels (POW) speelt een aantal competitierondes buiten mededinging mee in de rolstoelbasketbalcompetitie C2 van de NBB. Deze wedstrijden worden in toernooivorm afgewerkt.

DOV 3 (Leeuwarden) - POW , eindstand 24 - 42. In de eerste wedstrijd ging het aanvankelijk gelijk op. Tegenstander bleek in tegenstelling tot onze verwachting redelijk van afstand te kunnen schieten. In de tweede helft kwam de overwinning niet meer in gevaar en liep POW uit naar een ruime zege.


Be Quick ’28 (Zwolle) - POW, eindstand 29 - 37. Deze tegenstander staat ongeslagen bovenaan in de C2-competitie. Be Quick had deze wedstrijd bedacht om de mindere spelers speeltijd te gunnen. POW maakte hier dankbaar gebruik van door uit te lopen naar een punt of tien verschil. Aan het begin van de tweede helft kregen we pech met een van onze stoelen en een vinger uit de kom, dit werd echter prima opgevangen door POW. Be Quick deed nog een poging de wedstrijd te laten kantelen door hun betere spelers (uit de A-divisie) in te zetten. POW kreeg het even moeilijk, maar herpakte zich door uitstekend teamspel. Aanvallend heeft POW veel scorend vermogen, waardoor de tegenstander zich niet op één speler kan focussen. Noemenswaardig zijn Mardy en Rob, die POW in een heel koude sporthal de hele dag hebben ondersteund. Pigeons On Wheels is een team waar de andere basketbalteams rekening mee mogen gaan houden, want komend seizoen gaat POW voor het kampioenschap!

Meer berichten