Logo gemeentenieuwsonline.nl
(foto: Taco Jansen)
(foto: Taco Jansen)

Succesvol Basisscholenbasketbaltoernooi

DUIVEN - In samenwerking met BOSS / Bewegen, Ontmoeten, Sporten en Spelen heeft Pigeons voor de tweede keer het grote basisscholenbasketbaltoernooi georganiseerd. Vanaf 13.00 tot 16.30 waren er woensdag 28 februari in Triominos liefst ruim 100 kinderen aanwezig van verschillende basisscholen uit Duiven & Westervoort. Zo waren er kinderen van Het Veer, De Toermalijn, Wereldwijzer, Hoge Hoeve, Montessori Westervoort en Startblok.

De kinderen uit groep 5 & 6 en 7 & 8 van de verschillende basisscholen waren allemaal in hun basketbalkleding naar de sporthal gekomen om daar tegen elkaar te strijden! Er waren veel vrijwilligers vanuit Pigeons, maar ook leerlingen van het Candea, Liemers, en CIOS waren aanwezig om te helpen om van de dag tot een succes te maken.
Aan het eind van het toernooi werden er prijzen uitgereikt aan de poulewinnaars, de sportiefste klas en de sportiefste basketballer. De poulewinnaars 5&6 waren Kameleon 1, Hoge Hoeve 1 en Startblok 2.
Sportiefste team werd Wereldwijzer 1 en de sportiefste speler was Roan van de Montessori Westervoort. De poulewinnaars 7&8 waren Kameleon 1, 2, 6 en Wereldwijzer 1. Het sportiefste team was Hoge Hoeve 1 en de sportiefste speler was Femke van basisschool Het Veer.

Het tweede BasisscholenBasketbaltoernooi gehost door Pigeons was een daverend succes! Voor kinderen die meer willen weten over basketballen bij Pigeons kijk op www.depigeons.nl en meld je aan voor een gratis proeftraining.

Meer berichten