Gratis bus van stichting ErOpuit naar stemlokaal

DUIVEN - Op 21 maart zijn de gemeenteraadsverkiezingen en het raadgevend referendum over de sleepwet. Op die dag kan iedere burger van Nederland die ouder is dan 18 jaar gebruik maken van haar of zijn stemrecht.

Je kunt dan, door middel van een stem op de partij van jouw keuze, mede bepalen hoe het beleid op veel terreinen binnen je gemeente er de komende vier jaar uit moet gaan zien. Je kunt je stem uitbrengen in een stembureau binnen jouw gemeente. Echter, er zijn ook mensen die niet in staat zijn door bijvoorbeeld leeftijd of lichamelijke beperkingen, zelf, persoonlijk, hun stem uit te gaan brengen in het plaatselijke stembureau. Zij kunnen dan iemand machtigen voor hen de stem uit te brengen. Maar wat is er mooier dan dat zelf te doen. Daarvoor biedt de stichting ErOpUit in Duiven de volgende oplossing: Wij halen u thuis op, brengen u naar het stembureau, u brengt zelf uw stem uit en na het stemmen brengen wij u weer thuis. Hoe gaan we dat doen? U meldt zich uiterlijk 20 maart aan bij de stichting ErOpUit op telefoonnummer 06 16842733 en spreekt dan af waar en hoe laat u opgehaald wordt. U gaat stemmen en u wordt weer thuis gebracht. En de kosten... die worden gedragen door bijdragen van enkele betrokken dorpsgenoten.

Dus aarzel niet, woont u in Duiven, Groessen of Loo, bel ons en u kunt zélf uw stem uit brengen op de partij van uw keuze.

Reageer als eerste