R.K. Muziekvereniging St. Andries (foto:Harry Keultjes).
R.K. Muziekvereniging St. Andries (foto:Harry Keultjes). (Foto: Harry Keultjes)

Tulpenconcert muziekvereniging St. Andries

17 maart a.s. geeft muziekvereniging St. Andries haar voorjaarsconcert met als titel tulpenconcert. Daarbij hebben ze een gastfanfare uitgenodigd, Fanfare Alem uit Alem, gemeente Maasdriel.

Fanfare Alem is een vereniging met ongeveer 35 leden die net als St. Andries dorpsactiviteiten ondersteunt. Afgelopen jaar heeft de Fanfare Alem meegedaan aan het concours in Veldhoven en hebben zij een prachtige eerste prijs gehaald. En nu hebben veel zin om samen met St. Andries dit Tulpenconcert voor u te verzorgen.

Samen verzorgen zij een luchtig en divers programma. Zowel gouwe ouwe en film- en musical klassiekers. Kortom een echt voorjaarsconcert.

Dus heeft u zin in een leuke avond met gevarieerde muziek, kom dan 17 maart naar zalencentrum Gieling, Dorpsstraat 29 in Groessen. Aanvang 19.45 uur, toegang is gratis.

reageer als eerste