Loo Budget Concerten

Ook in 2018 worden in de kerk van Loo (gemeente Duiven) eens per maand op zondagmiddag ‘Loo Budget Concerten’ gehouden.

De Initiatiefgroep Loo gaat maandelijks op zondagmiddagen in de H. Antonius Abt kerk in Loo (gemeente Duiven) een concertmatinee organiseren, uitgevoerd door Liemerse koren en muziekensembles, genaamd ‘Loo Budget Concerten’. Op deze manier wil de Initiatiefgroep Loo de inwoners van de Liemers kennis laten maken met de mooie kerk en hen een mooie muzikale middag bezorgen.

18 maart presenteren wij AELIXIHR Folk

Aelixihr is een Roots / Folk ensemble en is voor deze of gene wellicht al een begrip; ze werden, behalve voor folk bals en concerten in Berlijn, Leipzig en omstreken, twee aansluitende jaren op het beroemde Bal Folk Festival in St.Gervais en op het 4ieme Bal pour l'Europe, Besançon in Frankrijk uitgenodigd.

Het veelzijdige repertoire omvat eigen composities en West-Europese traditionals uit het Noordzeegebied in intime, polyfone, dynamische en kleurrijke arrangementen met ruimte voor improvisatie.

Aanvang concert 15.00 uur, kerk open 14.30 uur, entree €7,50 inclusief een kopje koffie, thee, chocomel.

Wij hopen dat de concerten uw belangstelling hebben en zien u graag, in onze kerk van Loo.

Met vriendelijke groet,

Organisatie Loo Budget Concerten