Logo gemeentenieuwsonline.nl

Hulp in Gelderland zoekt 50+modellen

DIDAM - Na het succes van vorig jaar komt er een vervolg op de verwendag/model voor een dag, georganiseerd door Hulp in Gelderland.

Hulp in Gelderland is een organisatie die zich bezig houdt met het (ont)zorgen van alle burgers in de regio Liemers en Montferland die hulp nodig hebben bij de huishouding, boodschappen doen of bijvoorbeeld de was. Naast fysieke ondersteuning verzorgt Hulp in Gelderland ook begeleiding met betrekking tot regie in het huishouden. De hulp kan zowel op permanente als op tijdelijke basis worden ingezet, bijvoorbeeld na een ongeval.

Om voor de doelgroep iets te betekenen organiseert Hulp in Gelderland, net als vorig jaar, een modeshow/verwendag. Op deze dag zullen de deelnemers compleet verzorgd worden. Je wordt ontvangen door een team van kapsters, visagisten, fotograaf en krijgt een heuse catwalktraining om 's middags een modeshow te lopen die gehouden wordt bij Meulenvelden. Deze show is voor iedereen gratis toegankelijk, dus je familie en kennissen kunnen je zien stralen en van de metamorfose mee genieten

Niek Jansen Damesmode, Gilsing Herenmode en Ros Schoenen zullen je van schitterende outfits voorzien, van top tot teen ga je in de nieuwste voorjaars/zomer mode geoefend de catwalk op. Dies Goorman maakt van iedere deelnemer een voor én na foto die als aandenken aan deze geweldige dag natuurlijk overhandigd gaan worden. Hairfashion Marion, en Linda Koster van Oriflame gaan 's ochtends al vroeg met de modellen aan het werk om ze catwalk-waardig te maken.

"Nu zijn we dus op zoek naar 'modellen voor een dag', minimale leeftijd 50 jaar. Ken je iemand (of ben je iemand) waarvan je denkt, die verdient het om een dag verwend te worden? Geef hem of haar op met een motivatie, liefst met foto en de reden waarom deze persoon een dag in het zonnetje gezet moet worden. Natuurlijk kom je zelf dan zondag 15 april naar Meulenvelden/Burgers van Diem kijken om 14.00 uur of de missie geslaagd is. Mail de gegevens door aan moniquebraam1@gmail.com."

Meer berichten