Logo gemeentenieuwsonline.nl

Vrijwilligers gezocht

ZEVENAAR - Caleidoz Vrijwilligerscentrale zoekt vrijwilligers voor de volgende organisaties:

- Buurtbusvereniging Rijnwaarden zoekt een coördinator die verantwoordelijk is voor het coördineren van alle voorkomende chauffeursdiensten, onder andere vervanging regelen bij overmacht en de rittenlijst bijhouden.

- Humanitas Rijn IJssel zoekt een bestuurslid voor de portefeuille PR & Communicatie, die verantwoordelijk is voor het opstellen van de PR- & communicatieplannen en voor het uitvoeren en adviseren op dit gebied.

- De Hulpdienst van Caleidoz zoekt een chauffeur die (met de eigen auto) mensen naar arts, ziekenhuis vervoert. Ook zoekt men enkele handige klussers en tuinmedewerkers.

- Landgoed Huis Sevenaer zoekt iemand op een of meer van de vrijwilligersdagen (ma, do en vr) voor het onderhouden van de groenten- en kruidenborders in de tuin Deelhoven.

Voor meer informatie over deze en circa 300 andere vacatures kunt u contact opnemen met de Vacaturebank van Caleidoz Vrijwilligerscentrale Zevenaar (maandag t/m vrijdag van 9.00-12.00 uur, telefoon 0316-243299). U kunt ook kijken op de website www.vrijwilligerscentralezevenaar.nl of een e-mail sturen naar: vacaturebank@caleidoz.nl.

Meer berichten