Logo gemeentenieuwsonline.nl

Omni-vereniging SDZZ zoekt vrijwilligers

ZEVENAAR - Voetbalvereniging SDZZ heeft in haar zestig jarig bestaan veel jeugd en senioren spelers, trainers, leiders, maar ook commissie en bestuursleden gehad die in al die jaren met veel passie inzet en sportiviteit bij de vereniging gespeeld en gewerkt hebben.

Een groep mogen we echter niet vergeten en dat zijn al de vrijwilligers, die bijna dag en nacht en jaar in en jaar uit bezig zijn geweest bij hun geliefde club, op en rondom de velden in de kantine en bij alle activiteiten.

Ook na al die jaren blijft er een grote behoefte aan de hulp van deze groep van vrijwilligers en heb jij de beschikking over wat vrije uurtjes per dag week of per maand, dan ben je van harte welkom bij onze vereniging.

Op dit moment zijn we op zoek naar commissielid kantine medewerkers, commissielid schoonmaakwerkzaamheden. En lijkt het je leuk voetbalwedstrijden in goede banen te leiden en denk je over voldoende leidinggevende capaciteiten te beschikken om dat voor elkaar te krijgen, dan ben je de juiste persoon om scheidsrechter bij Omnivereniging SDZZ te worden voor ongeveer twee tot drie uur per week. Ook bestaat dan de mogelijkheid een cursus 'scheidsrechter' op kosten van SDZZ te volgen. Heb jij interesse in een van bovenstaande werkzaamheden en vrijwilligers

Meer berichten