Logo gemeentenieuwsonline.nl
Zakennieuws

Nieuwjaarsreceptie Veteranen

ZEVENAAR - Op zaterdag 20 januari 2018 houdt Stichting Veteranen de Liemers haar nieuwjaarsreceptie. Naast een toost op 2018 is er gelegenheid om elkaar te ontmoeten onder het genot van een hapje en een drankje. Iedere veteraan, militair of belangstellende is hierbij uitgenodigd. De bijeenkomst wordt gehouden van 13.00 uur tot 16.00 uur in de grote zaal van Caleidoz aan de Hooge Bongert 3 in Zevenaar. De muziek zal worden verzorgd door de Orginal Liemers Musikanten.

Stichting Veteranen de Liemers organiseert iedere maand (met uitzondering van september en december) een bijeenkomst op deze locatie. Soms met een thema maar voornamelijk om elkaar te ontmoeten op iedere derde zaterdag van de maand van 13.00 uur tot 16.00 uur. Donateur worden mag maar is niet verplicht!

Benefietconcert voor Hulphond

Voor de derde keer op rij zal er weer een benefietconcert worden gehouden op 7 april 2018. Het orkest van de Koninklijke Luchtmacht komt opnieuw naar het Raadhuisplein in Zevenaar om daar een spectaculaire show te geven in een enorme concerttent. De opbrengst van dit benefietconcert komt ten goede aan Stichting Hulphond en dan speciaal voor veteranen met het Post Traumatisch Stress Syndroom, (PTSS) die gebaat zijn bij een hulphond. Donateurs hebben recht op 1 vrijkaart voor dit concert.

ANBI-stichting

De stichting is door de belastingdienst aangemerkt als ANBI-stichting. Giften zijn, voor bedrijven en particulieren, aftrekbaar voor inkomsten- en/of vennootschapsbelasting. Wilt u meer weten over onze stichting? Kijk dan even op onze website: www.stichtingveteranendeliemers.nl of www.stvdl.nl

Meer berichten