Logo gemeentenieuwsonline.nl

Nieuwjaarsduik bij De Breuly

REGIO - Op nieuwjaarsdag wordt voor de tweede keer de Ter Heerdt Nieuwjaarsduik georganiseerd. Vanaf 13.00 uur zijn alle helden die zich in het water willen wagen om het nieuwe jaar in te luiden van harte welkom bij De Breuly.

Ook de supporters zijn welkom! Om 13.30 uur wordt eerst het startschot gegeven voor de kinderduik. De jongste helden mogen onder begeleiding van een volwassene als eerste het koude water in. Daarna is het de beurt aan de volwassenen die zich tot die tijd kunnen warmtrappelen aan de oever, onder begeleiding van gezellige muziek.

Deelname aan de nieuwjaarsduik kost tien euro. Hiervoor ontvangen de deelnemers, naast uiteraard de heldenstatus en eeuwige roem, een heerlijk kom erwtensoep, warme chocomelk en uiteraard de Unox-muts. De duik is een door Unox erkende Nieuwjaarsduik.

De opbrengst gaat, net zoals vorig jaar, naar een goed doel. Dit jaar is dat Make a Wish, de stichting die zich inzet om de hartenwens van ernstig zieke kinderen te vervullen. Net als vorig jaar is de organisatie van plan om er een gezellig familie-evenement van te maken. Een leuke manier om vrienden en bekenden te ontmoeten en een fijn nieuwjaar te wensen. Natuurlijk wordt de locatie weer sfeervol aangekleed en is er ook voor de supporters erwtensoep, warme chocolademelk, koffie en thee te verkrijgen.

Meer berichten