Logo gemeentenieuwsonline.nl
Foto: foto is van mariaparochie

Gezamenlijk kerstconcert door Bergh's Vocaal en Different Generations

DIDAM - Onder de titel 'Feliz Navidad' brengen twee Montferlandse koren de bezoeker in kerstsfeer op 16 december. Iedereen is welkom op 16 december om 20.00 uur in de Mariakerk van Didam. De toegang is gratis; na afloop zullen er mensen bij de uitgang staan met mandjes waarin men (geheel vrijblijvend) een bijdrage kan deponeren. De kerk is open vanaf 19.30 uur.

Doordat één van de leden zowel bij het ene als bij het andere koor zingt, is er een fijne samenwerking ontstaan tussen Bergh’s Vocaal en Different Generations en het resultaat daarvan is dit kerstconcert. Het belooft een prachtig geheel te worden en beide koren zullen elk op hun eigen manier kleur aan dit concert geven. Na afloop gaat men zeker met een mooi kerstgevoel naar huis!

Bergh’s Vocaal staat onder leiding van Ben Simmes. Hij zal ook het koor op piano begeleiden. Different Generations wordt door Ceciel Blaauw geleid. Tussen de blokken zang zal er een muzikaal intermezzo verzorgd worden door pianiste Nicoline van der Boon en dwarsfluitiste Monique van Uum. Beide musici begeleiden ook Different Generations tijdens dit concert.

reageer als eerste
Meer berichten