De jubilarissen en Marleen Pasman (2de van links).Foto: FNV de LIemers (H. Loos) (Foto: FNV de LIemers (H.Loos)()

Jubilarissen gehuldigd bij de FNV

LOO - Afgelopen zaterdag 25 november was de derde en laatste jubilarissen bijeenkomst van de FNV regio de Liemers. In zalencentrum Berentsen in Loo werden elf jubilarissen gehuldigd, voornamelijk uit de gemeenten Duiven en Westervoort.

Na de opening van de voorzitterJan Hendriks, werd het woord gegeven aan Marleen Pasman bestuurder van de FNV. Marleen hield een korte inleiding over de huidige FNV, opgebouwd uit onder anderen de voormaile FNV bonden, Bouw, Bondgenoten en ABVA/KABO. Ze prees en bedankte de aanwezige jubilarissen voor hun trouw en lang lidmaatschap van de vakbond. Ze refereerde bij elke groep jubilarissen aan de tijd dat ze lid werden bij bond. Bijlmerramp en Ellen van Langen (1992; 25 jaar lid) Film soldaat van Oranje, John Travolta (1977, 40 jaar lid) Flowerpower en provotijd (1967 en 50 jaar lid) Tijd van wederopbouw,start van de AOW (1957 en 60 jaar lid. Met elke jubilaris werd een gesprekje gehouden over zijn of haar ervaringen, waarna de versierselen werden opgespeld en een bloemetje werd overhandigd.

De middag werd afgesloten met een prima verzorgde stamppottenbuffet. Al met al kunnen ze terugkijken op een geslaagde middag. Voor de foto's wordt verwezen naar de website lokaal FNV de Liemers: http://lokaafnv.nl/regio/de-liemers; email adres: harry.storms@vereniging.fnv.nl.

reageer als eerste