Logo gemeentenieuwsonline.nl
Zakennieuws

Kapsalon MD Hair & Fashion: éénjarig bestaan

PANNERDEN - Het is alweer een jaar geleden dat kapsalon MD Hair & Fashion haar deuren opende en dat moet gevierd worden. De maand januari krijgen daarom alle klanten 10 procent korting op een knipbehandeling en alle kleding!

MD Hair & Fashion staat voor gezelligheid, warmte en kwaliteit. Klanten krijgen daarom altijd een kopje koffie of thee aangeboden en er is altijd ruimte voor een gezellig gesprekje. Naast het knippen biedt de kapsalon ook andere diensten aan zoals: kleding, epileren met touw en het verzorgen van nagels met shellac. Door deze diensten aan te bieden onderscheidt de kapsalon zich met de andere salons in de buurt. Daarnaast heeft MD Hair & fashion een huiselijke sfeer en een frisse uitstraling.

Samen met jullie blikte ze even terug op het afgelopen jaar. 'Het was een spannende uitdaging, omdat ik nog jong ben en het een grote stap is om een eigen kapsalon te openen', vertelde Marjolijn. 'Maar het fantastische jaar vloog voorbij en het was hard werken, maar dat deed ik met alle plezier.'

Marjolijn volgde het afgelopen jaar verschillende trainingen/cursussen en ook komend jaar zal zij deze volgen. Hiermee wilt zij aan de behoeften voldoen van haar klanten, want dat staat bij haar voorop. Marjolijn kijkt met goed gevoel terug op het afgelopen jaar en gaat met een goed gevoel het komende jaar in. Kijk op www.mdhairfashion.nl voor nieuwtjes en acties en volg ook de facebook: MD Hair & Fashion.

Voor een afspraak bel 0316 253340; Haspelstraat 2-02, Pannerden.

Meer berichten