Logo gemeentenieuwsonline.nl

Workshop 'Hoe ga ik mee doen aan de Boemelparade'

ZEVENAAR - In samenwerking met de carnavalsverenigingen organiseert Boemelburcht zaterdag 30 september de workshop 'Hoe ga ik mee doen aan de Boemelparade'.

De workshop wordt gegeven voor de mensen die graag eens mee willen doen aan de Boemelparade maar niet precies weten hoe ze dit moeten aanpakken. Om deze mensen over de drempel te helpen organiseert Boemelburcht deze workshop. De Boemelparade bestaat uit zeven categorieën.

De workshop wordt gegeven voor alle categorieën van de Boemelparade. Deze staan op www.boemelburcht.info/boemelparade. Het idee van de workshop is ontstaan tijdens de evaluatie met de eerste deelnemers aan de categorie J(eugd) in de Boemelparade. De jonge deelnemers gaven aan dat zij best wel eens van ervaren leden van de carnavalsverenigingen, groepen en individualistisch deelnemers willen weten hoe zij een onderwerp bedenken, uitwerken en maken.

Dit zette het bestuur aan het denken met als resultaat de workshop. Omdat bij de verenigingen deze kennis ruimschoots aanwezig is zijn wij ontzettend blij met hun medewerking.

Zaterdag 30 september vindt de workshop plaats bij carnavalsvereniging De Toetenburgers op de Reisenakker 12. "We beginnen om 14.00 uur en eindigen om 16.00 uur. Wel willen wij graag dat u zich aanmeldt voor de Workshop en dat doet u via secretaris@boemelburcht.info. Altijd al willen mee doen met de Boemelparade dan heeft u nu een unieke kans om de eerste stap te zetten."