De Griethse Poort nieuwe sponsor van Boemelburcht

ZEVENAAR - De Griethse Poort nieuwe sponsor van Boemelburcht. Een week voor het carnaval hebben Tonnie Kaal van de Griethse Poort en voorzitter Wim Wegman van Boemelburcht een driejarig sponsorcontract ondertekend.

Een mooi moment zo kort voor het carnaval en een weer een prima opsteker voor het carnaval in Zevenaar. Met deze overeenkomst heeft Boemelburcht weer een stap gezet om haar huidige activiteiten te kunnen blijven organiseren en uit te breiden. Het gaat om de presentatie van de stadsprins, de opening van het carnaval, de Boemelparade, het frühschoppen, het kindercarnaval en carnaval in De Liemerije en De Pelgromhof. Ook de jaarlijkse carnavalskrant 'De Pretgazet' zal bij het sponsorbedrag van De Griethse Poort baat hebben!

Waarom Boemelburcht sponsoren? Tonnie Kaal: "De horecaondernemers kunnen samen met Boemelburcht Zevenaar op de kaart zetten als carnavalscentrum van de Liemers." Hij is daarom trots dat hij als horeca-ondernemer uit Zevenaar Boemelburcht in haar doelstelling, de bevordering van de carnavalsviering in Boemelburcht in de ruimste zin des woord, kan ondersteunen. Het streven van Boemelburcht is om samen met alle carnavalsverenigingen en horecaondernemers Zevenaar tot carnavalshoofdstad van de Liemers te maken.

Naast de nieuwe sponsor De Griethse Poort zijn inmiddels de volgende ondernemers sponsor van Boemelburcht: Spikker Specials, Bril2000, Café Rooie Jan, Sportcafé Lentemorgen, Grolsch, De Klok, 't Centrum Babberich, Kruitwagen Kledingverhuur, de Gemeente Zevenaar en Bloemenhandel Wilri. Daarnaast zijn zalencentrum Staring, Ons Café, café De Nostalgie, Stadsbrouwerij De Wittenburg, SnookerCentre Zevenaar, Schutterij Sint-Andreas, Bar 33 en café De Boemerang horecasponsor van Boemelburcht.

"Met deze steun van de ondernemers en de medewerking van genoemde horecaondernemers slagen we er in om Boemelburcht aantrekkelijk te maken voor de duizenden carnavalsvierders uit de hele regio." Boemelburcht blijft zoeken naar nieuwe sponsors. De stichting heeft de steun van ondernemers nodig en Boemelburcht kan veel betekenen voor de ondernemers.

Geïnteresseerden die het belangrijk vinden om met hun onderneming Zevenaar als centrum van de Liemers via het carnaval te promoten, kunnen contact opnemen met Stichting Boemelburcht. Meer informatie staat op www.Boemelburcht.info.