Logo gemeentenieuwsonline.nl

Kiekmiddag Zevenaarse carnavalsverenigingen

ZEVENAAR - Zaterdag 11 februari gaan de deuren open van de bouwlocaties van de carnavalsverenigingen in Zevenaar. Deze middag willen vier Zevenaar carnavalsverenigingen u laten zien wat er allemaal voor komt kijken om een carnavalswagen te bouwen.

Een heel proces van vergaderen, tekenen, lassen, timmeren, gazen, plakken en schilderen. Maar dan heb je alleen nog maar de carnavalswagen. Wat dacht u van de kleding want zonder kleding geen carnavalswagen. Net zo als het ontwerp en het maken van de carnavalswagen geldt dit zeer zeker ook voor de kleding. De dames zijn hier zeker net zo fanatiek mee bezig als de mannen.

Nieuwsgierig? Kom dan gerust een kijkje op een of meerdere bouwlocaties. Van 13.00 uur tot 16.00 uur staan de mensen van de vier carnavalsverenigingen klaar. Zij zullen met veel plezier en enthousiasme alles vertellen over het maken van een carnavalswagen en wie weet kunt u zelfs nog wel een handje helpen.

De bouwlocaties zijn de volgende: Paljas Engeveldweg 2, de Nachtuulen Dijkweg 35, de Toetenburgers Reisenakker 12 en de Boemelaars Industriestraat 4. De locaties staan ook op www.boemelburcht.info.