Leven in de Liemers

BABBERICH - Vanuit een gedeelde passie voor de Liemers wordt een ieder uitgenodigd voor de start bijeenkomst van 'Leven in de Liemers'!

Leven in de Liemers gaat verhalen verzamelen over de geschiedenis van de Liemers, samen met historici en inwoners van de streek. "We willen met u dit verhaal vertellen en beleefbaar maken met verrassende evenementen en activiteiten die plaatsvinden in uw gemeente. Zo versterken we de samenhang en identiteit van uw regio."

Dit nieuwe project is tot stand gekomen door samenwerking tussen de gemeenten Duiven, Westervoort en Zevenaar in het kader van het Cultuur- en Erfgoedpact. "We willen u heel graag betrekken bij dit project. Laat u informeren en inspireren! Kom naar de startbijeenkomst op 10 juli op Landgoed Halsaf."

14.00 Ontvangst met vendelzwaaiers en koffie
14.30 Officiële opening
15.00 Project achtergronden: wat gaan we doen?
15.30 Historie van de streek: Ferdinand van Hemmen
16.00 Borrel met muzikale entourage door Liemers Plat
Locatie: Landgoed Halsaf, Beekseweg 2 in Babberich.

Reageer als eerste