Logo gemeentenieuwsonline.nl
<p>&ldquo;We hebben een hechte band met de Liemers&rdquo; <br>(Foto: Kyra Sannes)</p>

“We hebben een hechte band met de Liemers”
(Foto: Kyra Sannes)

(Foto: )

Bij Bruna is er altijd plaats voor ‘Liemers’

Voor de rubriek De Liemers Werkt bezoeken we regelmatig een ondernemer of

medewerker van een Liemers bedrijf.

Naam?
“Henk Janssen. Samen met Saskia Janssen run ik de Bruna winkel en het Servicepunt van de ING Bank in Zevenaar.”

Bedrijf?
“We wilden altijd al iets voor onszelf beginnen. Met de overname van de Bruna in Zevenaar, kregen we die gelegenheid, die we enthousiast hebben aangegrepen. Naast de verkoop van boeken, tijdschriften, wenskaarten en kantoorspullen, zijn we ook pasfoto’s gaan maken. Daarnaast hebben we recent het Servicepunt van de ING Bank geopend.”

Vrije tijd?
“De laatste tijd wandelen we veel. We lopen telkens een ander Klompenpad en ontdekken daardoor prachtige plekken in de Liemers.”

De Liemers?
“Als echte Zevenaarders, hebben mijn vrouw en ik natuurlijk een hechte band met de Liemers. De natuurrijke omgeving, rijke historie en vriendelijke mentaliteit van de bewoners, maken dit een uniek gebied.”

Mooiste plekje?
“Allebei houden we erg van de Breuly. Er is een prachtig uitzicht en we hebben er veel herinneringen aan. In de zomer lag half Zevenaar daar aan het zwembad. Het is ook de plek waar mijn vader me leerde zwemmen en waar Saskia leerde schaatsen van haar vader.”

Lokaal?
“We proberen lokaal in te kopen en promoten graag lokale schrijvers of artiesten. Bijvoorbeeld ‘Laat je horen’ van Lisa Jansen, of het boek van Sjoerd Geurts over Familiebedrijven in de Liemers. Sing- en songwriter Paul Mulder heeft ook meerdere keren bij de Bruna opgetreden. In onze winkel is er altijd plaats voor de Liemers.”

Kyra Sannes