Logo gemeentenieuwsonline.nl
Foto:

Bestelavond in Het Musiater

LIEMERS – Het Musiater houdt op maandag 13 september een speciale bestelavond voor bezoekers die liever fysiek kaarten bestellen dan online.

Om 19.00 uur zitten diverse medewerkers klaar om te helpen met het bestellen van toegangskaarten. Onder het genot van een kopje koffie kan je je favoriete voorstellingen uitzoeken.
Tijdens de bestelavond kan men tussen 19.00 en 21.00 uur binnenlopen om kaarten voor de gewenste voorstellingen aan te kopen. Je krijgt na betaling direct de toegangskaarten mee naar huis. Mocht je even moeten wachten, staat er een heerlijk kopje koffie of thee met wat lekkers voor je klaar.

Zoals je van Het Musiater gewend bent, staat de programmering weer als een huis. De onlangs verschenen theaterbrochure staat bomvol mooie, grappige en ontroerende voorstellingen.
Van bekende namen zoals Roué Verveer, Huub Stapel, Richard Groenendijk, Karin Bloemen, Jon van Eerd en Sanne Wallis de Vries tot prachtige muziekproducties van Fuse, The Dutch Eagles, “Queen the Story” en Rapalje. Voor de jeugd zijn er mooie voorstellingen zoals de Tovenaar van Oz, Dolfje Weerwolfje, Woezel en Pip en Brandweerman Sam. Cabaretier Youp van ‘t Hek komt voor de laatste keer naar Het Musiater met zijn slot voorstelling. Om iedereen een eerlijke kans te geven, worden deze toegangskaarten door middel van een loting door een notaris onder de liefhebbers verdeeld. Meer informatie over de theaterbrochure, de bestelavond en alle voorstellingen is online te bekijken op www.liemerskunstwerk.nl/het_musiater.

Redactie