Logo gemeentenieuwsonline.nl
<p>De trotse winnaars van deze mooie dag. Van links naar rechts: Devin Jansen, Bas van Uhm, Marco Heijmen, Sjoerd Visser, Harrie Jansen, Jelle Fransen en Marc Sommers.<br>(foto: Jos Jansen)</p>

De trotse winnaars van deze mooie dag. Van links naar rechts: Devin Jansen, Bas van Uhm, Marco Heijmen, Sjoerd Visser, Harrie Jansen, Jelle Fransen en Marc Sommers.
(foto: Jos Jansen)

(Foto: Jos Jansen)

Bokkendag bij TV Lobith groot succes!

LOBITH - Op het tennispark vlak bij de Lobithse molen werd zaterdag 21 augustus voor de vierde keer in successie  ’De Bokkendag’ gehouden. Deze dag, die georganiseerd door het vrijdagavond competitieteam van captain William Roos, heeft het doel om de tennissport in de regio breder te introduceren.

Om 9.00 uur druppelden de eerste sporters al binnen en werden ontvangen met koffie en cake, waarna om 9.30 uur de eerste wedstrijden konden beginnen. Het dubbeltoernooi waar leden en niet-leden elkaar treffen is een gezellige dag waar menig spannende wedstrijd wordt gestreden. Met veertig actieve deelnemers was het ook dit jaar weer een enorm succes.

De finale die gespeeld werd door Sjoerd Visser samen met Marco Heijmen tegen Jelle Fransen en Devin Jansen werd na een spannende strijd in het voordeel beslist door Sjoerd en Marco.

Naast de tenniswedstrijden was er een tussen competitie ‘spijkerslaan’, waar tevens mooie prijzen te winnen waren. Ook hier droop bij de deelnemers het fanatisme eraf, waar na een spannende voorronde de finale werd gespeeld door Bas van Uhm en Marc Sommers met Marc als uiteindelijke winnaar. Het podium werd verder aangevuld met Harrie Jansen die een verdienstelijke derde plaats opeiste.

Meer berichten