Logo gemeentenieuwsonline.nl
<p>Leden van Zing en Swing. (foto: Hennie Bakker)</p>

Leden van Zing en Swing. (foto: Hennie Bakker)

(Foto: Hennie Bakker)

Herstart Zing & Swing

ZEVENAAR - Zing & Swing is een supergezellige club van maximaal 25 jonge en oudere senioren die van zingen, dansen en muziek maken houden. “Het is heel laagdrempelig; denk je niet te kunnen zingen maar zing je op feestjes luidkeels mee dan ben je bij ons van harte welkom.”

Op 7 september begint Zing & Swing weer na een gedwongen stop van anderhalf jaar in verband met corona. “We zijn reuze blij dat het weer kan, nog wel met in achtneming van de nog geldende RIVM maatregelen, zoals handen ontsmetten bij binnenkomst, geen geknuffel of handen schudden en afstand houden. Niezen en hoesten in de elleboog en bij klachten thuisblijven.”

Elke dinsdagmorgen is de repetitie in Ons Huis aan de Dr. Honigstraat te Zevenaar van 10:00 tot 11:00 uur. Na afloop is er gelegenheid om nog wat na te praten of een kopje koffie of thee te drinken. Door omstandigheden zijn er enkele plaatsen vrijgekomen. “Dus als u nog mee wil doen neem dan even contact op met Plony Fransen, telefoon 0316 524091. We zouden het ook heel leuk vinden als er enkele mannen bij zouden komen, dus... wat let u, pak de telefoon en geef u op. We zullen u graag verwelkomen.”