Ontmoetingskerk Zevenaar

ZEVENAAR - Op zondag 22 augustus is er om 10.00 uur een avondmaalsviering in de Ontmoetingskerk. De voorganger is ds. Alle Jonkman. Deze viering kan vanwege de coronamaatregelen door een beperkt aantal mensen worden bijgewoond.

Aanmelding is mogelijk via telefoonnummer 06 25583355 op dinsdag van 18.30 -21.00 uur en op vrijdag van 15.00-19.00 uur. De dienst is ook via streaming te volgen via kerkdienstgemist.nl. Na inloggen vult u de plaatsnaam Zevenaar in. U vindt dan de Protestantse Gemeente Zevenaar.

Op zondag 29 augustus is er eveneens om 10.00 een viering, waarin ds. D. Bos uit Doetinchem zal voorgaan. Ook voor deze viering kan men zich aanmelden en is te volgen via kerkdienstgemist.nl.

Geloofsgemeenschap H. Remigius Duiven

DUIVEN - Vrijdag 20 augustus om 10.30. Woord/communiedienst. Voorganger: pastor Maarten Smits.

Zondag 22 augustus. Geen gebedsdienst in verband met vakantieperiode.

Zondag 29 augustus om 10.00 uur. Schuttersviering. Voorganger: Diaken Adri van Zundert. Deelname aan deze viering kan plaatsvinden bij aanmelding bij Schutterij O.G. Houdt u de berichtgevingen in de gaten.

Gebedsintenties 20-08: Wim Staring, Anton Reebergen, Joop Brugman-Sonneveld.

Gebedsintenties 29-08: Ouders Hooijman-Holland, Ouders Jansen-Fontein, Michel Thuyns, Gerrit Basten, Jos Bisseling, Herman Derksen, Wim Staring, Bets Vuulink-Goris, Els Gal-de Kinkelder, Albert Mattijssen, Toon Mattijssen, Ben Nijland, Jan van Bethraij, Anton Reebergen, Joop Brugman-Sonneveld.

Overleden: Joop Brugman-Sonneveld in de leeftijd van 94 jaar.

Mededelingen: Zaterdag 25 september is de Sam’s kledingactie. U kunt uw kleding in gesloten plastic zakken/dozen afgeven bij het Parochiecentrum tussen 9.00-12.00 uur.