Logo gemeentenieuwsonline.nl
<p>Binary comment.</p>

Binary comment.

(Foto: )

Sinus Group zoekt muzikant(e)

LIEMERS - De Sinus Group is een bestaande jaren 60/70/80 coverband en is op zoek naar een slag/sologitarist/zanger en/of keyboardspeler/zanger om de band weer compleet te maken.

Momenteel bestaat de band, de Sinusgroup, uit een drummer/zanger, bassist en sologitarist/keyboardspeler/ zanger. Allen zijn we opgegroeid met de muziekstijl uit die tijd.

De leden van de Sinusgroup zijn jarenlang in de muziek actief geweest bij diverse bands. Nu is het spelen gezien onze leeftijd voor ons meer een gezellige ontspanning geworden met maximaal zes leuke optredens per jaar.

“We beschikken over een eigen oefenruimte, waar alle apparatuur staat opgesteld en waar we een keer per week repeteren. Dus inpluggen en we kunnen spelen. Transport naar een optreden doen we met een bus met laadklep. Muziek die we maken: The Beatles, CCR, Roy Orbison, Eagles, Cats, Fats Domino, Shadows, Dooby Brothers en vele anderen uit die tijd. 

Spreekt je dit aan en voel je je aangetrokken, neem dan voor verdere informatie contact op met de Sinusgroup via Jan van den Boom, 06   20095313.”

Meer berichten