Logo gemeentenieuwsonline.nl
<p>Joop Boxtart en John te Dorsthorst. (foto Joop Boxtart)</p>

Joop Boxtart en John te Dorsthorst. (foto Joop Boxtart)

(Foto: )

Senior Actief opent nieuw seizoen extra feestelijk

LIEMERS - Senior Actief is een zeer actieve vereniging van en voor senioren en richt zich, in principe, op alle inwoners van 50 jaar en ouder. Het werkgebied is Oud-Zevenaar en Ooy. Inmiddels hebben ze ook leden uit andere regio’s in de buurt.Vanaf oktober 2020 moesten ze, conform de richtlijnen van de overheid in aanpak tegen het coronavirus, alle activiteiten cancelen.

Omdat ze bijna een jaar lang geen activiteiten hebben gehad, wordt op dinsdag 31 augustus het seizoen 2021/2022 van Senior Actief extra feestelijk geopend.

Joop Boxstart en John te Dorsthorst komen met een show vol met humor, anekdotes en liedjes. Zoals Joop zegt: “Wi-j zun d’r klaor veur!” Joop en John zorgen voor een onvergetelijke dinsdagmiddag in deze aangepaste tijd: liedjes in het Liemers dialect over de streek, het verleden maar zeker ook over het heden. En alles overgoten met veel humor…want een dag zonder een lach is een verloren dag.

De middag vindt plaats bij Zalencentrum Staring (Grietakkers 3) en begint om 14.00 uur. Om 17.00 uur wordt de middag afgesloten met een barbecue. Toegangsprijs: 12,50 euro voor leden van Senior Actief en 17,50 voor niet-leden. Bij de toegangsprijs is een kopje koffie/thee en de barbecue inbegrepen. Verdere consumpties zijn voor eigen rekening.

Aanmelden kan tot 20 augustus bij Marian Godschalk (06 36025157, marian@senioractief.com).

Benieuwd wat voor activiteiten nog mee gepland staan? Ga naar https://senioractief.com/agenda.

Meer berichten