Logo gemeentenieuwsonline.nl
<p>Jubileumoptreden LWS in De Ogtent. (foto: Margreet Ditzel)</p>

Jubileumoptreden LWS in De Ogtent. (foto: Margreet Ditzel)

(Foto: Margreet Ditzel)

Look Who’s Singing start weer

DUIVEN - Het mooie Duivens popkoor ‘Look Who’s Singing’ begint weer met repeteren op maandag 6 september in de OGtent.

Twee koorleden vroegen hun dirigent Natalie Goossens: ” Welk effect heeft een lockdown op een geoefend koor? En... kunnen nieuwe leden zich meteen al aanmelden voor LWS? Natalie: ”De repetities gaan de eerste weken in het begin anders. Het is voor nieuwe leden dan ook het ideale moment om bij het koor aan te sluiten. Meteen twee uur zingen is te vermoeiend. We beginnen met: een goede, ontspannen houding, goede ademhaling, mond- en articulatie oefeningen, oefeningen in hoogte en laagte, klinkeroefeningen. Dan zingen we wat leuk, bekend repertoire. Op den duur ziet Natalies ideale repetitieavond er weer als volgt uit: Voor de pauze oefenen, na de pauze zingen we lekker weg, waarbij het zangplezier voorop staat.”  

Natalie heeft conservatorium gedaan en heeft 25 jaar ervaring. Natalie was blij verrast, toen ze voor het eerst  de mooie koorklank van LWS hoorde. Ze houdt van een afwisselend repertoire. Zij maakt ook oefenbestanden, eventueel voor thuis. 

LWS zoekt nieuwe leden. Mannen zijn welkom voor de tenor- en basstem; vrouwen voor de alt- en sopraanstem. Als er weer elke week geoefend kan worden, ziet Natalie komende kerst al een klein kerstoptreden van LWS in het verschiet. LWS zingt op maandagavond van half acht tot half tien in de grote schutterszaal van de OGtent. Het is een zeer ruime, goed geventileerde zaal, waarbij de koorleden genoeg afstand kunnen houden. Wil jij ook wekelijks genieten van een heerlijke repetitieavond? Je bent van harte welkom bij LWS! www.lookwhossinging.nl.”

Meer berichten