Logo gemeentenieuwsonline.nl
<p>Start 5 km. (foto: Rob Jansen)</p>

Start 5 km. (foto: Rob Jansen)

(Foto: rob jansen)

Hardloopevenement in Duiven

DUIVEN - Zondag 5 september zal de recreatieve hardloopwedstrijd: de ‘Bert Timmer Memorial Loop’ voor de achtste keer plaatsvinden. 

Zoals het er nu uitziet zal toegang tot het plein plaatsvinden middels de bekende nodige en verplichte controles op negatieve uitslag van het virus, voor zowel atleten als bezoekers, tenminste zoals het er nu voor staat.De aankleding van het plein zal een sober karakter dragen, zo is er bijvoorbeeld geen live muziek. Daarnaast zullen infostands minimaal aanwezig zijn. Wel zal ‘Swabaa Movements’ zorgdragen voor optredens.

Plaats van handeling is net als voorgaande jaren het Horsterpark in Duiven. De dag begint om 10:30 uur voor de 1000 meter en om 11:00 uur de 500 meter voor de jeugd. Tevens loopt de  Duivense jeugd mee voor de Duivense Scholencompetitie voor de snelste en sportiefste school in Duiven. Om 11:30 uur de 10 kilometer en als laatste zal de 5 kilometer plaatsvinden. Deze laatste is inclusief de Teamloop. Prijsuitreiking is direct na afloop van elke afstand. Beide afstanden gaan over één ronde in een afwisselend decor. Het goede doel zal achteraf worden bepaald, dit is sterk afhankelijk van het aantal deelnemers. Meer informatie en inschrijving staat op www.btml.nl. 

De organisatie is blij, dat er weer een hardloopevenement kan worden georganiseerd, hetzij met strikte aanpassingen. Als iedereen zich aan de regels houdt, kan er weer sportief gepresteerd worden tijdens het ‘Jaarlijks sportief evenement in de Liemers’.

Meer berichten