Logo gemeentenieuwsonline.nl

Walk&Talk, dé koffiepauze voor werkzoekenden

DIDAM - Bibliotheek Montferland organiseert weer een Walk&Talk bijeenkomst, met in achtneming van de RIVM-richtlijnen.

De eerstvolgende bijeenkomst is op woensdag 28 juli 2021 van 10:00 – 12:00 uur in Bibliotheek Didam, Schoolstraat 22. Gastspreker is Anne-Marie Oosterwijk. Zij zal vertellen over haar werk en ervaringen als manager in de gezondheidszorg en in de re-integratiewereld en hoe ze vaak aan de andere kant van de sollicitatietafel zat. Thema’s die daarbij aan bod komen zijn: ‘Hulp nodig, hulp vragen, hulp ontvangen’ en ‘Moeten, willen, kunnen en doen’.

De Walk&Talk bijeenkomst wordt ook wel dé koffiepauze voor werkzoekenden genoemd. Het zorgt  voor een rustpunt maar geeft ook nieuwe ideeën en energie in de intensieve zoektocht naar een nieuwe baan. Deelnemers kunnen tijdens deze bijeenkomst ervaringen met elkaar delen, contacten leggen en suggesties krijgen die kunnen helpen in de zoektocht naar een geschikte baan. Ongeacht leeftijd, gezochte werkzaamheden en duur van werkeloosheid.

Iedere vierde woensdag van de maand zijn er wisselende onderwerpen met gastsprekers. Walk&Talk is gratis, maar aanmelden is in deze coronatijd verplicht via www.bibliotheekmontferland.nl of per mail info@bibliotheekmontferland.nl.