Logo gemeentenieuwsonline.nl
<p>Fort Pannerden. (foto: Jos Peters)</p>

Fort Pannerden. (foto: Jos Peters)

(Foto: Jos Peters)

Stoer fort zoekt vrijwilligers met een glimlach

DOORNENBURG - Stoer fort zoekt vrijwilligers met een glimlach! Om geïnteresseerden een indruk te geven van de werkzaamheden en kennis te laten maken met het team en het fort, wordt een open informatieavond gehouden. Vrijwilligers vertellen er over de verschillende taken en laten het fort graag zien. Deze informatieavond is woensdag 14 juli van 19.00-21.00 uur op Fort Pannerden.

“Even voorstellen: wat en wie zijn we? Fort Pannerden, prachtig gelegen op het splitsingspunt van Rijn en Waal is 150 jaar oud. Het heeft een (kleur)rijke geschiedenis! Wij bieden bezoekers, jong en oud zowel  binnen als  buiten het fort allerlei aansprekende activiteiten! Wij zijn een groep enthousiaste vrijwilligers die de bezoekers een onvergetelijke dag willen bezorgen!
Door de versoepeling van de coronamaatregelen, de intrede van de Museumkaart en de toenemende bekendheid van het fort, weten steeds meer mensen het fort te vinden. Daarom kunnen wij extra handjes gebruiken. De maanden juli, augustus, september zijn we alle dagen open behalve op maandag.”

“Wie zoeken we? Mensen met een  gastvrije houding, die het leuk vinden om in een team te werken en minimaal één dagdeel per week beschikbaar zijn voor verschillende taken. De taken zijn zeer divers en we vinden het leuk als mensen een brede interesse hebben en gaan graag samen op zoek naar de taken die bij u passen.”

Meer informatie? Zie website Fort Pannerden: www.fortpannerden.eu. Of stel uw vraag via: info@fortpannerden.eu.