Ehbo-vereniging Lobith- Tolkamer start actie

LOBITH - Ehbo-vereniging Lobith-Tolkamer is een crowdfundingsactie gestart voor een nieuwe AED. “Wij proberen op deze manier een bedrag van 1.500 euro bij elkaar te krijgen. En daarbij vragen wij gepast en met respect jouw hulp.”

“Een AED is binnen onze verenging van levensbelang, want snel handelen bij een hartstilstand kan levens redden. Nu de corona maatregelen worden versoepeld en onze inzet weer wordt aangevraagd bij diverse evenementen in onze gemeente, hebben we dringend behoefte aan een nieuwe AED. De huidige is sterk verouderd en eigenlijk niet meer bruikbaar.

Budget
Ons eigen budget is door tegenvallende opbrengsten uit evenement-inzet in de afgelopen coronatijd niet voldoende. De nieuwe AED kost 1.500 euro. Dat is inclusief benodigde elektroden en batterijen met een lange levensduur. Hiermee kunnen wij dus de komende jaren weer overlevingskansen vergroten en wie weet wel levens redden.
Wij vragen vriendelijk om jouw hulp. Je kunt die bieden door een donatie te doen. Een bedrag dat je kunt missen. Groot of klein. Wij zijn met alle bijdragen blij.

Hoe? Via onderstaande link, kom je op onze crowdfunding pagina. Daar kun je via Ideal een bedrag storten. Hulp nodig of vragen? Neem dan contact op met Evelien Buil via telefoonnummer: 06 18756581.” (https://www.doneeractie.nl/aed/-53998)