Logo gemeentenieuwsonline.nl

Zomerschool Kunstwerk! in hele Liemers

ZEVENAAR - Kunstwerk! organiseert tijdens de zomervakantie in Zevenaar, Duiven en Westervoort een Zomerschool voor kinderen die tijdens de vakantie ondersteuning van de (Nederlandse) taal nodig hebben.  In Duiven zelfs twee keer drie weken en in Westervoort en Zevenaar samen met HumanKind voor kinderen van 2 - 12 jaar.

Kinderen in de leeftijd van 6 - 10 jaar zijn drie ochtenden per week welkom. In Zevenaar wordt de Zomerschool gegeven op de dinsdag-, woensdag- en donderdagochtenden (van 8:30-12:30 uur) in de periode van 27 juli - 12 augustus. Locatie: IKC De Carrousel (Kard. De Jongstraat 2, Zevenaar).

In Duiven wordt de Zomerschool gegeven op de dinsdag-, woensdag- en donderdagochtenden (van 9:00-12:00 uur) in de periode van 27 juli - 12 augustus èn 17 augustus - 2 september. Locatie: IKC Remigius (Droopad 1, Duiven).

In Westervoort wordt de Zomerschool gegeven op de dinsdag-, woensdag- en donderdagochtenden (van 8:30-12:30 uur) in de periode van 10 - 26 augustus. Locatie: IKC Het Ravelijn (De Steenderens 1, Westervoort).

Het centrale thema voor deze Zomerschool is ‘Gezond zijn’. In de periode van drie weken worden er allerlei activiteiten rondom het thema ‘Gezond zijn’ in combinatie met taal georganiseerd, denk aan theaterlessen, muzieklessen, kooklessen, verhalen schrijven, 21-eeuwse vaardigheden. Want samen leren is leuk! Aanmelden kan via www.liemerskunstwerk.nl/zomerschool of telefonisch 0316 745680.