Logo gemeentenieuwsonline.nl
<p>Gezellig koffie drinken in De Stek. Je bent welkom! (foto: KerkvoorNu)</p>

Gezellig koffie drinken in De Stek. Je bent welkom! (foto: KerkvoorNu)

(Foto: KerkvoorNu)

Leuke gratis activiteiten voor iedereen

DUIVEN - “Nu de horeca open mag, kunnen wij als KerkvoorNu ook weer activiteiten aanbieden. Wij kijken er enorm naar uit; wees welkom in De Stek!”

“Ben jij een echte Crea Bea en hou je ervan om anderen blij te maken? Geef je dan op voor het maken van Happy Stones, vrolijke zwerfkeien die je zelf ontwerpt. Geef je op voor de workshop (24 juni: 14-16 uur en 29 juni: 10-12 uur) via info@kerkvoornu.nl. Je kunt de keien ook ophalen in De Stek en er thuis mee aan de slag gaan.

Verlang jij ook weer naar een gezellig en culinair samenzijn? Kom dan op 29 juni, 5 en 13 juli om te genieten van een heerlijke maaltijd en een goed gesprek. De inloop is vanaf 18.00 uur en om 18.30 uur gaan we aan tafel. Geef je op voor deze Meet&Eat avonden via meet-eat@kerkvoornu.nl.

Voor alle 60-plussers is er de inloopochtend, elkaar ontmoeten en gezelligheid staan deze ochtend centraal. Loop even binnen op 3 juli van 10.00 tot 12.00 uur, opgeven is niet nodig.

Dezelfde middag, zaterdag 3 juli van 14.00 tot 16.00 uur is er de KidzSummerparty met allerlei leuke wateractiviteiten voor kinderen van de basisschool. Geef je op via info@kerkvoornu.nl en neem al je vriendjes en vriendinnetjes mee voor een middag vol waterpret!

Vanaf deze week delen we flesjes water uit met daarop de mooie boodschap ‘Kom als je dorst hebt’. Op vertoon van dit kaartje ontvang je een gratis kopje koffie, thee of een glas fris. Zien we je snel?

Naast deze leuke activiteiten ben je doordeweeks ook altijd welkom in De Stek tussen 9.00 en 17.00 uur. Neem een kijkje op www.KerkvoorNu.nl voor meer informatie over ons en alle activiteiten.”