Logo gemeentenieuwsonline.nl

H. Andreaskerk-Maria Koningin Zevenaar

Op vrijdag 25 juni is er om 10.30 uur een Eucharistieviering, voorganger Pastoor Thanh Ta. Stille viering.

Op zondag 27 juni is er om 10.30 uur een Eucharistieviering met livestream, voorganger Pastoor Thanh Ta. Toegang voor maximaal 60 personen, van tevoren aanmelden bij het Centraal Secretariaat, tel. 0316-52 34 68. Intenties: Mevr. C. van Huet-Wieland, Dick Ghijben, Ria Witjes-Driessen, Jaargetijde Aloys Lueb, Hein Brinkman, Fien Klumperink-Domhof, Lidy Oostendorp-Goeman.

Op zondag 4 juli, is er om 10.30 uur een Eucharistieviering met livestream, voorganger Pastoor Thanh Ta .Toegang voor maximaal 60 personen, van tevoren aanmelden bij het Centraal Secretariaat, tel. 0316-52 34 68.

Intenties: Mevr. C. van Huet-Wieland, Wilhelmien van Aken en zoon Jan, Harry van Uum, Lidy Oostendorp-Goeman.

Op vrijdag 9 juli is er om 10.30 uur een Eucharistieviering, voorganger Pastoor Thanh Ta. Stille viering.

Overleden: Op 24 mei is overleden Jozef Schuurman in de leeftijd van 83 jaar. Hij woonde Schievestraat. Zijn uitvaart was zaterdag 29 mei in de H. Andreaskerk Zevenaar waarna de begrafenis op begraafplaats aan de Arnhemsesweg. Op 26 mei is overleden Fien Klumperink-Domhof in de leeftijd van 84 jaar. Zij woonde Lentemorgen. Haar uitvaart was woensdag 2 juni op Rosorum waarna de begrafenis op begraafplaats aan de Arnhemsesweg.

Op 9 juni is overleden Lidy Oostendorp-Goeman in de leeftijd van 74 jaar. Zij woonde Didamseweg . Haar uitvaart was woensdag 16 juni in de H. Andreaskerk Zevenaar waarna de begrafenis op begraafplaats Slangenburg Doetinchem.

De Mariakapel is dagelijks open van: 9.30 uur tot 16.30 uur.

Uw aandacht voor de voedselinzameling door de Voedselbank. In de Mariakapel is een krat geplaatst voor de voedselbank, daarin kunt u houdbaar voedsel deponeren ten behoeve van de voedselbank. (Telefoonnummer Centraal secretariaat: 0316-52 34 68.)

Voor meer informatie en kerkdiensten: raadpleeg ons parochieblad Op Weg, de website www.rkliemers.nl en Facebook.