Sint-Martinuskerk Oud-Zevenaar

Zondag 27 juni is er geen viering in de Sint-Martinuskerk van Oud-Zevenaar.

Mededeling:

‘StilLeven’ Bloemenfotografie

In de Sint-Martinuskerk te Oud-Zevenaar is vanaf 20 juni tot en met eind augustus een fototentoonstelling te zien van stillevens met bloemen door Christian Wucherpfennig, ontwerper en fotograaf uit Kleve.

In zijn werk laat hij zich onder andere inspireren door de bloemen op het moment waarop hij ze aantreft.

Bloemen zijn, in al hun schoonheid, volmaakt en betoverend tot het laatste moment van hun bloei”, aldus Wucherpfennig.

„Een oproep, dat het leven er is om te leven. Iedere moment is kostbaar en het waard het beste eruit te halen en er het beste van te maken.“

Wucherpfennig heeft hierbij op fijngevoelige wijze de sfeer en de sprekende schoonheid van het moment weten om te zetten in een prachtige serie foto’s die in deze expositie, in de eeuwenoude St.Martinuskerk, volledig tot zijn recht komt.

Openingstijden kerk: iedere zondag van 11.00 tot 16.00 uur

Toegang is vrij

Kerkberichten week 26 van 1 juli tot en met 7 juli 2021.

Zondag 4 juli 10.00 uur:

Gebedsviering met voorgangers Pieter en Willy