Logo gemeentenieuwsonline.nl
<p>Team Duiven. (foto: Eef & Co)</p>

Team Duiven. (foto: Eef & Co)

(Foto: Eef & Co)

Alpe d’HuZes verplaatst naar september Hortensia actie nu van start!

DUIVEN - Alpe d’HuZes op de Alpe d’Huez kan helaas nog niet plaatsvinden op de geplande datum 3 juni. Het evenement wordt verplaatst naar september. Of het dan alsnog mogelijk is, 'iets' in Frankrijk te doen of dat het een speciale dag in Nederland wordt, wordt binnenkort beslist.

Team Duiven zet een aantal acties gewoon op de rol. Geld voor meer onderzoek blijft nodig, want kanker laat zich immers ook niet stoppen.

Het is niet de eerste keer dat Team Duiven de hortensia-actie houdt. Samen met kwekerij Van Tilburg uit Groessen worden de hortensia’s in prachtige kleuren verkocht. Normaal gesproken ook tijdens Koningsdag. Of dit kan en mag is voor nu nog niet helemaal duidelijk. Maar ook daarvoor geldt dat het team niet kan wachten.

"Daarom bieden wij u nu reeds de kans om deze prachtige plant al vast te reserveren. Stuur een bericht met uw naam en het aantal hortensia’s dat u wilt reserveren naar teamduiven2021@gmail.com of een berichtje naar een van onze teamleden. Via onze Facebook pagina, https://www.facebook.com/teamduivenAD6 is het bestelformulier ook te vinden. Daarmee kan alles direct en juist worden besteld. Wilt u telefonisch bestellen? Dat kan ook bij Jan Wieleman, 06 55330445."

Bij Team Duiven zijn de hortensia’s te koop in de kleuren wit, blauw en roze. De prijs per stuk is vijf euro en drie stuks voor 13,50 euro. "Samen met de buren bestellen? Dat kan ook natuurlijk. Wij brengen zes stuks bij u aan huis voor 26 euro."

De bezorging vindt plaats tussen 24 en 27 april aanstaande.

Meer berichten