<p>Blij ei. (foto: Pixabay)</p>

Blij ei. (foto: Pixabay)

Foto: Pixabay (rechtenvrij

Lionsclub De Liemers wil regio opvrolijken met Blij Ei

LIEMERS - Lionsclub De Liemers wil ook in 2021 de regio opvrolijken. Als vervolg op de succesvolle SunnySideUp-actie (duizenden zonnebloemen kleurden de Liemers geel) hebben de Lions wat nieuws bedacht. Opnieuw zal de Facebook-pagina van de club centraal staan. De focus ligt nu veel meer dan bij SunnySideUp op de Liemerse jeugd.

Hoe kun je meedoen? Doe met Pasen wat bijzonders met een ei. Het gaat nu niet om verstoppen, maar onder de aandacht brengen. Maak de wereld vrolijk met jouw blije ei. Verven mag natuurlijk en maak er dan een te gekke foto van. Hoe origineler hoe beter. Maar je mag ook een filmpje maken van iets bijzonders dat je met je ei doet. Of wie weet bedenk je nog iets heel anders: als het maar over eieren gaat, vrolijk is en je het post op de Facebook-pagina van Lionsclub (Facebook Lionsclub De Liemers onder het kopje: evenement ‘Blij Ei’). Inzendingen zijn welkom tot en met woensdag 7 april 2021.

De Lions hebben de hand weten te leggen op prachtige prijzen. Er zijn twee JBL Charge 4 boxen beschikbaar die onder alle inzenders worden verloot. En dan is er een hoofdprijs: de JBL Charge 5. Jasmijn Braam, de Kinderburgemeester van Zevenaar zal met een door haar samengestelde jury de mooiste en meest originele inzending uitkiezen! Op de Facebookpagina kun je dit allemaal volgen en krijg je ook de informatie over de winnaars en de prijsuitreiking. Aarzel niet en doen mee: deel jouw blije ei met De Liemers!