Logo gemeentenieuwsonline.nl

H. Andreaskerk Groessen

Vieringen: Voor de vieringen in de Goede Week / Pasen verwijzen wij u naar het parochieblad en/of de website.

Op woensdag 7 april ’s avonds om 19.00 uur is er een woorddienst in de H.Andreaskerk te Groessen voor maximaal dertig personen op 1,5 meter en zijn mondkapjes verplicht. Voorganger is Piet Peters. In deze vieringen zullen de vooraf bestelde huispaaskaarsen worden uitgereikt. Deze worden in de paasnacht tijdens de Paaswake door pastoor Thanh gewijd in de Andreaskerk te Zevenaar. Tevens zijn er gewijde palmtakjes verkrijgbaar.

De vieringen (elke zondag om 10.30 uur) in het eucharistisch centrum zijn te volgen via een livestream op het YouTube kanaal van de parochie.

De intenties die in Groessen zijn opgegeven zullen worden gelezen in Zevenaar. 4-4-21: Anja Jansen-Hubers, fam. Vreman, Miriam Reijmer-Peters, fam. Kloppenburg, Wim en Lies Melchers Melchers-Derksen, Theodorus en Riek van Ditshuizen-Peters, Maria Nass-Uffing, Bertus en Leike van Bethray, Bertus Driessen, Bernard en Marie van Onna, Zr. Andrea Roelofs, Truus en Dina Degen, Piet en Trudy Steenkamp,Marleen Wiegerinck, fam. Lenoir, ouders Uffing-Roes en overl kinderen, Jan Stokman en overl familie.

7-4-21: (In Groessen) Moeder Degen en Vader, Jo en Maria Lamers-Awater.

11-4-21: Truus en Dina Degen.

Meer berichten