Logo gemeentenieuwsonline.nl
<p>Bowling Griethse Poort in Zevenaar. (foto: Dennis Daamen)</p>

Bowling Griethse Poort in Zevenaar. (foto: Dennis Daamen)

(Foto: Dennis Daamen)

Bowlingvereniging zet door

ZEVENAAR - Het zal niemand verbazen dat in deze tijd de meeste sporten stilliggen. Toch blijven ze vooruitkijken bij bowlingvereniging Zevenaar.

Zoals het er nu uit ziet zal het waarschijnlijk wel gaan lukken om 26 september weer aanwezig te zijn bij Duuve te Gek. Mits het allemaal mogelijk is natuurlijk. "We blijven vooruitkijken en hopen ook echt dat het gaat lukken. Dus noteer alvast in de agenda zondag 26 september. We zullen daar weer staan met onze fantastische mobiele bowlingbaan en de rollerbaan.

Rollerbaan is de bedoeling om een bowlingbal over een verhoging te rollen en dan te proberen dat de bal in de kuil zeg maar blijft liggen. Wij zijn ons daar in ieder geval op aan het voorbereiden. Verder mocht je zelf willen gaan bowlen of wil je misschien al wat informatie hierover stuur dan in ieder geval een mailtje naar h.dijkhuizen1958@kpnmail.nl of kijk op onze site www.bowlingvereniging-zevenaar.nl daar vind je ook meer informatie over onze mobiele bowlingbaan.

We weten dat het op het ogenblik nog niet kan maar informeren ergens naar om in de toekomst zodra het weer kan te gaan doen kan nooit kwaad. Dan verwelkomen we je graag in het gezelligste bowlingcentrum van de Liemers."

Vriendelijke groeten,

Bowlingvereniging Zevenaar.

Meer berichten