Logo gemeentenieuwsonline.nl

H. Andreaskerk Groessen

Vieringen: Voor de vieringen in de Goede Week / Pasen verwijzen wij u naar het parochieblad en/of de website. Na de viering op Palmzondag zullen wij in Groessen gewijde palmtakjes in de Mariakapel zetten voor mensen die hiervoor belangstelling hebben.

Op woensdag 7 april ’s avonds om 19.00 uur is er een woorddienst in de H.Andreaskerk te Groessen voor maximaal 30 personen op 1,5 meter en zijn mondkapjes verplicht. Voorganger is Piet Peters. In deze viering zullen de vooraf bestelde huispaaskaarsen worden uitgereikt. Deze worden in de paasnacht tijdens de Paaswake door pastoor Thanh gewijd in de Andreaskerk te Zevenaar. De vieringen (elke zondag om 10.30uur) in het eucharistisch centrum zijn te volgen via een livestream op het YouTube kanaal van de parochie.

De intenties die in Groessen zijn opgegeven zullen worden gelezen in Zevenaar:

21-3-21: Co Koning, Bernard en Marie van Onna, Theodorus en Riek van Ditshuizen-Peters.

28-3-21: Jaarged. Hennie Bloemberg-Witjes.

4-4-21: Anja Jansen-Hubers, fam. Vreman, Miriam Reijmer-Peters, fam. Kloppenburg, Wim en Lies Melchers Melchers-Derksen, Theodorus en Riek van Ditshuizen-Peters, Maria Nass-Uffing, Bertus en Leike van Bethray, Bertus Driessen, Bernard en Marie van Onna, Zr. Andrea Roelofs, Truus en Dina Degen, Piet en Trudy Steenkamp,Marleen Wiegerinck, fam. Lenoir, ouders Uffing-Roes en overl kinderen, Jan Stokman en overl familie.

7-4-21: (In Groessen) Moeder Degen en Vader, Jo en Maria Lamers-Awater.

Meer berichten