<p>De burgemeester krijgt het eerste exemplaar van de puzzel.</p>

De burgemeester krijgt het eerste exemplaar van de puzzel.

(Foto: PR)

Legpuzzel van Zevenaar van duizend stukjes

ZEVENAAR - In november 2020 was Rebers Boek en Buro 50 jaar gevestigd in Zevenaar. Dat moment was het startsein voor een jaar lang feestelijkheden in het teken van dit jubileum.

Belinda en Jan-Willem Rebers: "Helaas is groots vieren met onze klanten momenteel niet mogelijk, wel zijn wij verheugd aan te kunnen kondigen dat de Puzzel van Zevenaar van 1000 stukjes vanaf nu verkrijgbaar is. De puzzel is speciaal gemaakt voor ons 50-jarig jubileum en stelt een tafereel voor van een Zevenaars café."

Het eerste exemplaar van de puzzel werd onlangs aangeboden aan de burgemeester van Zevenaar Lucien van Riswijk, waarna de puzzel voor iedereen te koop was. De puzzel kost 19,99 euro en is exclusief verkrijgbaar bij Rebers Boek en Buro.
Bestellen van de puzzel kan telefonisch (0316 524970), via Whatsapp 06 11732446), per e-mail zevenaar@boek-en-buro.nl of via de webshop www.boek-en-buro.nl.
"Zolang de winkel gesloten is, kan via het afhaalloket de puzzel bij de winkel worden afgehaald."