Foto:

Belinda Elfrink praat ondernemers online bij

ZEVENAAR - Over een week al praat wethouder Belinda Elfrink de leden van MKB Zevenaar online bij over allerlei zaken die voor ondernemers belangrijk zijn om te weten.

Ze gaat meer vertellen over de MKB deal en over het herstelplan na corona van de gemeente. Daarnaast horen we waar je als ondernemer terecht kunt als het allemaal echt niet meer lukt met je bedrijf. Ze vertelt waar je advies kunt krijgen over saneren, schulden en andere zaken, waar je als ondernemer liever niet aan denkt.

MKB Zevenaar organiseert de komende weken meerdere online workshops en informatiebijeenkomsten. Zo is er op 23 februari een online Workshop Social Media succesvol inzetten. Manon Kummer van Uit de Verf Communicatie geeft dan heel veel tips en trucs om doelgroepen beter te bereiken via social media.

Op 4 maart is er een Workshop Zakelijk tekenen. Dan kunnen ondernemers online leren illustreren, iedereen kan het! Ellen van den Bosch van ME Masters of Education vertelt dan meer over basis hand lettering, banners en kaders, persona’s en figuren.

Ondernemers die mee willen doen kunnen zich aanmelden via de website www.mkbzevenaar.nl. Op de dag van de activiteit verstuurt de organisatie een mail met de aanmeldlink voor de activiteit.