Logo gemeentenieuwsonline.nl

H. Andreaskerk Groessen

Huispaarskaars: Evenals voorgaande jaren kunt u ook dit jaar weer een huispaaskaars bestellen. Kaarsen kunt u bestellen door middel van intekening en betaling vooraf, tijdens de openingstijden van het locatie secretariaten in Groessen. De huispaaskaarsen worden tegelijk met de grote paaskaars gewijd in de Paaswake in de H. Andreaskerk te Zevenaar. Wij halen deze kaarsen daar weer op en u kunt de kaarsen dan na Pasen ophalen op ons locatiesecretariaat. (groessen@rkliemers.nl).

Vieringen: De online zondagse eucharistie vanuit de Andreaskerk te Zevenaar wordt gecontinueerd. Gedurende de 'lockdown'-periode is er ook hier geen publiek bij aanwezig. U kunt dan de H. Mis vanuit het Eucharistisch Centrum, de H. Andreaskerk in Zevenaar, blijven volgen op het YouTube kanaal van de parochie: YouTube. De intenties die bij ons zijn aangemeld, zullen worden doorgegeven naar Zevenaar en zullen in de zondagviering worden gelezen.

De intenties: 21-2-21: Theodorus en Riek van Ditshuizen-Peters, Bernard en Marie van Onna, Theodora Koning-Bloemberg, Wim en Lies Melchers. 28-2-21:Jaargedachtenis Bep Elfrink.

Meer berichten