Logo gemeentenieuwsonline.nl

Sint-Willibrordusparochie

H. Andreaskerk - Maria Koningin te Zevenaar:

Op Aswoensdag 17 februari is er om 19.00 uur een Eucharistieviering. Voorganger Pastoor Thanh Ta wel live-stream , zonder publiek.

Op zondag 21 februari is er om 10.30 uur een Eucharistieviering. Voorganger Pastoor Thanh Ta wel live-stream , zonder publiek.

Intenties: Mevr. C. van Huet-Wieland, Familie Degen-Evers, Thea van Haaren van der Velden en overleden familie, Ria Witjes - Driessen, Nol Köning.

Op zondag 28 februari is er om 10.30 uur een Eucharistieviering. Voorganger Pastoor Thanh Ta wel live-stream , zonder publiek.

Intenties: Mevr. C. van Huet-Wieland, Ria Witjes - Driessen, Ouders C. de Jager-Barten.

Overleden: Op 26 januari is overleden Thea Beunk-Ticheloven in de leeftijd van 88 jaar. Zij woonde in van Munsterstraat. Haar uitvaart was dinsdag 2 februari in de H. Andreaskerk waarna de begrafenis op de begraafplaats aan de Arnhemsesweg.

Op 28 januari is overleden Ida Beudel-Spaan in de leeftijd van 76 jaar. Zij woonde in Hunneveldweg (Verpleeghuis). Haar uitvaart was woensdag 3 februari in de H. Andreaskerk waarna de begrafenis op de begraafplaats Rosorum.

Op 8 februari is overleden Tiny Roes-Hendriks in de leeftijd van 84 jaar. Zij woonde in Oude Steeg. Haar uitvaart was zaterdag 13 februari in de H. Andreaskerk waarna de Crematie te Dieren.

De Mariakapel is dagelijks open van: 9.30 uur tot 16.30 uur. Uw aandacht voor de voedselinzameling door de voedselbank. In de Mariakapel is een krat geplaatst voor de voedselbank, daarin kunt u houdbaar voedsel deponeren ten behoeve van de voedselbank.

Geef vandaag voor de kerk van morgen

Vanaf 16 januari is de jaarlijkse actie Kerkbalans. Daarbij heeft de geloofsgemeenschap jouw hulp hart nodig vooral ook om de kerk te zijn en te blijven. De lopers zullen de benodigde gegevens bij de deeelnemers bezorgen en weer ophalen, een gedeelte zal per post worden verzonden.

Voor meer informatie en kerkdiensten: raadpleeg ons parochieblad Op Weg, www.rkliemers.nl en Facebook.

Meer berichten